четверг, января 19, 2012

Mano charakterio aprašymas.

  Jūsų galia slypi neįtikėtinoje intuicijoje ir įkvėpime. Jūs pasitikite savo vidiniu balsu ir vadovaujatės nuojauta. Be to, turite ir aiškų, bei aštrų protą, turtingą vaizduotę. Sugebėjimai gali pasireikšti meninėje veikloje.

  Jūs labai jautrus, dėmesingas, tačiau turite kontroliuoti savo emocijas. Jūs privalote pasiekti vidinės pusiausvyros, tada Jūs sugebėsite išnaudoti savo sugebėjimus sau ir kitiems į naudą.

  Jūs esate didelis idealistas ir turite gilią intuiciją, o tai leidžia Jums tapti dvasios vadovu ar gydytoju. Perprantate žmones netgi anksčiau, kol jie patys pradeda savyje susigaudyti. Gerai pažįstate tų ar kitų žmogaus elgesio motyvų mechanizmus. Esate emocionalus, labai jautrus ir, galbūt, audringai į viską reaguojate. Kritika Jūsų adresu gali lengvai traumuoti, tačiau po to gali prireikti gana ilgo atsistatymo. Esate apdovanotas aiškiaregio savybėmis, sugebate įkvėpti kitus savo idėjomis apie geresnį pasaulį ir visuomenę. Jūsų intuicija ir jautrumas neišvengiamai atveda prie filosofinių pomėgių ir idealistinių interesų.

  Esate linkęs skatinti žmones ieškoti naujų kelių į gerbūvį. Jūsų dalyvavimas – tai tarsi kažkas, kas pagreitina įvairių problemų išsprendimą. Sugebate vadovauti žmonėms, tačiau Jūsų gyvenimas, greičiausiai, gali būti tik pavyzdžiu, o ne realiu palaikymu. Jūs nesate globojantis ar nuoseklus lyderis, t.y. linkęs palikti žmones su savo sunkumais vienus, ir kartkartėmis teikti patarimų, o ne ištisai juos globoti ir įkvėpinėti.

  Vieną kartą nukreipę savo jėgas į tam tikrą tikslą, galite jam pašvęsti visą savo gyvenimą. Jautrumas Jūsų gyvenimą gali paversti košmaru. Jūs sugebate jausti tai, ką galvoja kiti, ir svetimos dvasinės šiukšlės gali skaudžiai traumuoti. Aplinkinių mintys ir pergyvenimai – atvira knyga Jums. Prireiks daug pastangų, norint išsaugoti pusiausvyrą tarp siautėjančių aplinkinio pasaulio aistrų ir emocijų. Tačiau gerai sutariate su žmonėmis, įkvėpdami kitus savo pačių pavyzdžiu ir idealizmu. Vadinasi, pusiausvyros pasiekti galite.

One Direction sing Only Girl In The World - The X Factor Live Semi-Final...